Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ρεπορτάζ - φωτογραφίες

  • Ιδιαίτερη ευλογία απετέλεσε για τον σύλλογό μας η παρουσία της χορωδίας μας σε δύο εκδηλώσεις τις προηγούμενες ημέρες. Μάλιστα, για πρώτη φορά, εκτός από τα ψαλτικά μαθήματα, αποδώσαμε και παραδοσιακά τραγούδια με συνοδεία μουσικών οργάνων.
  • Ειδικότερα, την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 συμμετείχαμε στη γιορτή που διοργανώνει κάθε χρόνο η ενορία του ιερού ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.  Παραθέτουμε ενδεικτικές φωτογραφίες, που λάβαμε από το ιστολόγιο του κ. Κοσμά, συνεργάτη της ενορίας.


  • Χθες, Τετάρτη 17 Μαΐου 2017, κατόπιν συννενοήσεως με τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Αγίων Κων/νου & Ελένης και εκλεκτό μέλος του συλλόγου μας κ. Θεμιστοκλή Γαμβρούλη, οργανώσαμε μουσική εκδήλωση στην αίθουσα του δήμου (πρώην δημαρχείο). Παραθέτουμε φωτογραφίες από τον φακό του φίλου Μιχάλη Νίνογλου.










  • Και στις δύο παρουσίες μας ο γενικός γραμματέας του δ.σ. Δημήτριος Παπακαμμένος ανέλαβε τον σχολιασμό των ύμνων και τραγουδιών, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Όσον αφορά τη διεύθυνση της χορωδίας συνεργάστηκαν οι Λεωνίδας Γαρουφαλής και Σπυρίδων Λιούλιος. Οι μονωδίες αποδόθηκαν από τους Σωτήριο Ξυγκά, Δημήτριο Παπακαμμένο και Άρη Γιαννακά. Θα ήταν παράλειψη αν δεν ευγνωμονούσαμε τους ιεροψάλτες & οργανοπαίκτες Πέτρο & Γιάννη Καραγιάννη, Κώστα Παππά και Ανδρέα Φούκα για τον κόπο που κατέβαλαν και τον ωραίο ήχο που μάς χάρισαν.
  • Τέλος, ευχαριστούμε θερμώς τους υπευθύνους στον Άγιο Δημήτριο Αγρινίου και στην τοπική κοινότητα Αγίων Κων/νου & Ελένης για τη ζεστή φιλοξενία και τα λόγια αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: